De beste massagegordel infrarood

Heb je regelmatig last van fysieke klachten of stress? Dan kan een massage gelukkig helpen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om naar een massagesalon te gaan maar je kunt ook genieten van een massage thuis! Een massagesalon is vrij prijzig én je moet de deur ervoor uit.

Een massage gordel biedt een goede oplossing. Met een eenmalige investering heb jij jarenlang plezier. Ben je op zoek naar een massagegordel infrarood? Ontdek dan in deze blog de beste massage gordels en alles wat je wilt weten over dit product!  

De top 5 beste massagegordels

Er zijn veel verschillende massagegordels infrarood verkrijgbaar. In deze alinea zijn de beste douche filters van dit moment weergegeven.

De producten worden beoordeeld op kwaliteit, de voor-en nadelen van het product, het productieproces, de prijs en de reviews van andere mensen. Op basis van die criteria zijn wij ervan overtuigd de beste producten voor jou te vinden.

1. Dit Shiatsu massage kussen van Northwall heeft 8 roterende massagekoppen en een ingebouwde infrarood warmtefunctie. Het kussen heeft een vernieuwde technologie waardoor tot wel 80% dieper in de spieren wordt doorgedrongen. 3 intensiteit standen, stil apparaat.

2. Agermann massagekussen met 8 roterende Shiatsu massagekoppen en 4 intensiteit standen. Dit kussen is draadloos, de batterij gaat lang mee. Hij is ook voorzien van een infrarood functie. Deze massagegordel infrarood heeft 5 jaar garantie.

3. Deze massagegordel van BrellaVio beschikt over 8 roterende Shiatsu massagekoppen. Het apparaat heeft 3 verschillende intensiteit standen en er zijn verschillende massages mogelijk. Hij is 120 minuten draadloos te gebruiken. Volledig opgeladen in wel 2 uur.

4. Dit massagekussen van Relaxius is te gebruiken voor het hele lichaam. Het bevat 8 draaiende Shiatsu massagekoppen en een infrarood functie. Daarnaast beschikt hij over een timer en is hij draadloos te gebruiken. Ook is het kussen weer volledig opgeladen in wel 2 uur.

5. Deze Shiatsu massagegordel van Massagerr heeft maar liefst 16 roterende massagekoppen. Het massagekussen beschikt over meerdere intensiteit standen, een infraroodfunctie en een timer. Hij is 120 minuten draadloos te gebruiken. Er wordt een gratis stressbal meegeleverd.  

Wat is een massagegordel infrarood?

Een massagegordel met infrarood is een geavanceerde variant op de reguliere massagegordel. Een massagegordel is een massageapparaat ofwel massagekussen. Dit massageapparaat heeft 2 lussen waar je je handen in kunt doen.

Op die manier kun je de massagegordel eenvoudig gebruiken en vastmaken. De gordel kan massages uitvoeren en hij verspreidt warmte over je lichaam door middel van het infrarode licht.

Daardoor wordt het lichaam goed opgewarmd en dit heeft een positief effect op de spieren. Het licht dringt namelijk door tot je spierweefsel. De cellen in je spieren worden daardoor sterker. Dit kan verschillende positieve werkingen hebben en gezondheidsklachten verhelpen.

massagegordel infrarood

Hoe werkt een massagegordel infrarood?

Een massagegordel werkt anders dan een standaard massageapparaat. Het voordeel van de gordel is dat je deze vast kunt maken aan je buik, rug, schouder of nek. Je hoeft het apparaat dan niet zelf vast te houden. Je kunt eenvoudig via de knopjes het apparaat instellen. Laat de massagegordel zijn werk doen en geniet van een massage.

Om de zoveel tijd verander je hem van plek. Dit is afhankelijk van de plek die behandeld moet worden. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan de massagegordel op je rug? Plaats hem dan daar en laat de massage elementen je rug masseren.

Geavanceerde massagegordels infrarood hebben ook meerdere standen. De meeste massagegordels zijn ook verstelbaar.

De voordelen

Een massagegordel infrarood heeft meerdere voordelen. Lees hieronder de belangrijkste voordelen:

 • Veelzijdige toepassing
  Het voordeel van een massagegordel is dat deze veelzijdig toegepast kan worden. Heb je bijvoorbeeld last van nekpijn door het sporten? Dan kun je simpelweg een massagegordel infrarood om je nek doen, dit werkt effectief omdat het goed de specifieke plek kan behandelen.

  Massagegordels zijn er multifunctioneel inzetbaar. Je kunt ze gebruiken voor je nek, armen, benen, onderrug, kuiten en voeten.  Een massagegordel rug masseert op een fijne manier je rug.
 • De massagetechniek shiatsu
  De meeste massagegordels bootsen de kneed bewegingen van de massagetechniek shiatsu na. Deze massagetechniek is erg populair in de Westerse wereld. Dit komt in de eerste plaats omdat veel mensen in deze Westerse wereld kampen met stress.

  Deze massagetechniek kan stress reduceren. Chronische stress is immers bijzonder slecht voor een mens. Niet alleen voor de mentale gezondheid, maar ook voor de fysieke gezondheid. Van deze massagetechniek ga je ook ontspannen en het werkt goed tegen blessures.

  Het voordeel van de massagegordel is dat je niet meer naar een gecertificeerde salon hoeft. Je kunt lekker thuis op de bank zitten en genieten van deze geavanceerde techniek.

 • De kracht van infrarood
  Een infrarood massagegordel is vele malen krachtiger dan een reguliere massagegordel. Dit komt omdat het licht van infrarood verschillende positieve effecten op je gezondheid heeft.

  Een groot voordeel van infrarood is dat het pijn kan verzachten. Dit is ideaal voor mensen die de massagegordel willen gebruiken bij blessures of pijn in de spieren. Daarnaast zuivert de warmte van infrarood je huid en zorgt het voor ontspanning in je lichaam.
 • Eenvoudig te bedienen
  Je hoeft geen grote techneut te zijn om een massagegordel te bedienen. Het lijkt op het eerste gezicht complex, maar je zal bij het eerste gebruik al zien hoe gemakkelijk hij te bedienen is.

  Het bedieningselement staat namelijk op de massagegordel. In de handleiding staat duidelijk aangegeven waar alle knoppen voor zijn. Wel zo lekker relaxed.

Waar moet je op letten bij aankoop van een massagegordel?

Er zijn veel verschillende van deze apparaten verkrijgbaar. Hoe vind je nu een massagegordel infrarood die bij je past? In dit artikel geven we enkele tips voor een succesvolle aankoop.

 • Waar heb je de gordel voor nodig
  De meeste massagegordels kun je voor alle lichaamsgebieden gebruiken, maar sommige gordels hebben een speciale toepassing. Wellicht dat je voor de massagerol rug wilt gaan. Heb je de gordel niet voor een specifiek lichaamsgebied nodig? Ga dan altijd voor een universele gordel.
 • Het materiaal
  Het materiaal van de gordel kan verschillen. Een aantal massagegordels infrarood zijn gemaakt van ecologisch materiaal of eco PU leer. Dit is beter voor het milieu en zou een aspect kunnen zijn waar je op let bij aankoop.
 • Draadloos
  Is het apparaat draadloos te gebruiken? Dat maakt het gebruik veel makkelijker. Wanneer het apparaat draadloos is hoef je niet in de buurt van een stopcontact te zitten en kun je dus ook gewoon lekker op de bank zitten.
 • Opbergtas
  Er zijn verschillende gordels die met een draagtas worden geleverd. Het voordeel van deze tas is dat je het apparaat op een goede manier kunt opbergen en ook kunt meenemen.
 • Het budget
  Je hebt eenvoudige apparaten, maar ook zeer geavanceerde gordels met verschillende standen. Je begrijpt ongetwijfeld wel dat geavanceerde massagegordels duurder zijn. Vraag je dan ook eerst af of je al die extra functionaliteiten echt nodig hebt.

  Misschien wil je de massagegordel gewoon af en toe gebruiken om te ontspannen. Dan kun je beter voor een eenvoudige gordel gaan. Ben je echter een fanatieke sporter en ben je daardoor blessuregevoelig? Dan kun je beter voor een gordel met meerdere functies gaan.

Dit was alles wat we met je wilde delen over een massagegordel infrarood. In onze top 5 hebben we de beste massage gordels van dit moment weergegeven. Hopelijk kun jij na deze informatie een goede keuze maken. Voor meer massage artikelen neem eens een kijkje bij bijvoorbeeld het beste voetmassage apparaat, het beste nekmassage apparaat of het beste spijerkussen.

Plaats een reactie