Ontdek de beste elektrische kruiken voor volwassenen & baby’s

Een warmte kruik is niet weg te denken in elk huishouden, eenvoudig en snel extra warmte creëren is heel fijn. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van kruiken? Dat is de elektrische kruik.

Geen gedoe meer met gloeiendheet water met bijbehorend risico op verbranden, maar een eenvoudige en snelle oplossing. Ontdek in deze blog de beste elektrische kruiken voor volwassenen en baby’s!

De beste elektrische kruiken

Er zijn veel verschillende kruiken verkrijgbaar. In deze alinea zijn de beste elektrische kruiken voor volwassen en de beste elektrische kruiken voor bayb’s apart weergegeven.

De producten worden beoordeeld op kwaliteit, de voor-en nadelen van het product, de prijs en de reviews van andere mensen.

Op basis van die criteria zijn wij ervan overtuigd de beste producten voor jou te vinden.

4 keer de beste elektrische kruik volwassenen

1. De elektrische kruik van Luxema is lekker zacht, heeft ingebouwde handwarmers en blijft lang warm (tot wel 5 uur in bed). De kruik is eenvoudig in gebruik en is in 7 min. volledig warm. Hij beschikt over een 3-laags bescherming waardoor lekken wordt voorkomen.

2. Deze kruik die elektrisch werkt, warmt op binnen 8 minuten, heeft een zachte hoes en is voorzien van het CE-keurmerk. Het beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de kruik tot de juiste temperatuur wordt opgeladen.

3. Deze elektrische kruik van het merk Vulpes beschikt ook over een handen en voetenwarmer en is dus multifunctioneel te gebruiken. Hij blijft tot wel 5 uur warm.

De kruik is gemaakt van een hoogwaardig 6-laags materiaal en beschikt over een oververhitting bescherming.

4. Deze warmte kruik warmt binnen 10 minuten op en geeft dan warmte tot 2 tot ongeveer 4 uur. De hoes is gemaakt van een lekker zachte stof en is wasbaar met de hand.

3 keer de beste elektrische kruik baby

Deze kruiken kunnen ook als warmte kruik door volwassenen worden gebruikt.

1. 2 heel zachte elektrische kruikjes van Krexs In slechts 7 minuten zijn ze opgewarmd. De kruik blijft wel 3 uur warm. De kruik is dubbel beveiligd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

2. Deze oplaadbare babykruik is zeer veilig & efficiënt. Binnen 8 tot 12 minuten klaar voor gebruik, de kruik zal dan 2 tot 4 uur warm blijven. De kruik kan opgewarmd worden tot 60 °C en bevat 3 lagen bescherming.

3. Deze elektrische baby kruik is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Hij beschikt over een automatische uitschakeling. De kruik is gemaakt van zacht fleece materiaal. Binnen 10 minuten is de kruik opgeladen.

Wat is een elektrische kruik?

Een elektrische kruik heeft hetzelfde doel als een heet water kruik. De elektrische kruik volwassenen heeft ook hetzelfde doel als de elektrische kruik voor baby’s. Een elektrische kruik is een oplaadbare kruik. Deze oplaadbare waterkruik werkt snel en eenvoudig.

Op het moment dat de stekker van de kruik in het stopcontact is gestoken, gaat het lampje op de kruik branden. Vanaf dit moment wordt het water wat zich in de kruik bevindt verwarmd. De kruik is dus eenvoudig her te gebruiken omdat de kruik oplaadbaar is.

In de kruik is een thermostaat ingebouwd. Op het moment dat de ingestelde temperatuur wordt bereikt, meestal is dit rond de 65 graden, stopt het verwarmingselement met verwarmen en wordt de kruik automatisch uitgeschakeld.

Bij de meeste modellen zal deze temperatuur binnen enkele minuten worden bereikt. Daarnaast zijn er ook nog andere modellen, zoals de kruik oplaadbaar.

Deze is ook elektrisch, maar het verschil met deze is dat je deze elektrische kruik (mits opgeladen) ook kan inschakelen indien de stekker niet in het stopcontact zit. De oplaadbare kruik biedt dan ook zowel veiligheid, warmte én gemak.

De elektrische kruik baby wordt vaak gebruikt omdat dit veel veiliger is voor baby’s en jonge kinderen. Bovendien is een oplaadbare kruik makkelijker in gebruik en ook voor jou veiliger, want geen geknoei met heet water.

elektrische kruik baby

Is een elektrische kruik gevaarlijk?

Vergeleken met de reguliere kruik, welke je vult met kokendheet water, is de elektrische kruik niet gevaarlijk. Bij een gewone kruik heb je het risico dat deze gaat lekken.

Door de gloeiendhete inhoud kan dit leiden tot brandwonden als het hete water je huid raakt. Dit risico heb je niet bij het elektrische model: deze is uiterst veilig en praktisch in gebruik. Dit komt doordat deze hermetisch is afgesloten, waardoor het risico op lekken wordt uitgesloten.

Doordat er geen dop op het elektrische model zit kan het hete water niet lekken uit de kruik. Zowel bij het vullen van de kruik als tijdens het gebruik van de kruik loop je dan ook niet het risico van verbranden. Het is dus een heel goed alternatieve voor een reguliere kruik.

Voordelen van de beste elektrische kruik

Een belangrijk voordeel is al genoemd: elektrische kruiken lekken niet. Daarnaast zijn er nog andere belangrijke voordelen:

  • De warmte kruik is snel op temperatuur. De meeste modellen zijn binnen een paar minuten al warm.

  • Bijvullen is niet nodig, omdat het water wat in de kruik zit telkens opnieuw opgewarmd kan worden en dit water niet verdampt.

  • De elektrische kruik kan voor veel doeleinden gebruikt worden. De kruik is niet alleen fijn om je bed te voorzien van extra warmte, maar ook een goede remedie bij bijvoorbeeld stijve spieren.

  • De kruik zorgt urenlang voor behaaglijke warmte.

  • De elektrische kruik is een oplaadbare kruik. De meeste oplaadbare kruiken zijn binnen 10 minuten klaar om weer 2 tot 4 uur te gebruiken. De oplaadbare warmtekruik is dus ideaal in gebruik om in korte tijd lang warmte te voelen.

  • De warmtekruik kan veilig gebruikt worden voor baby’s en kinderen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische kruik?

De beste elektrische kruik is er voor volwassenen en kinderen en is er in verschillende soorten en maten. Dat maakt de keuze niet altijd even makkelijk. Het is daarom belangrijk om voor aanschaf goed te bedenken

  • Waarvoor je de kruik wilt gaan gebruiken? Wil je deze op meerdere plekken gaan gebruiken, zoals in een tent op vakantie of onderweg bijvoorbeeld? Overweeg dan zeker een oplaadbare variant, dan hoef je namelijk niet altijd een stopcontact in de buurt te hebben op het moment dat je de kruik wilt gebruiken.

  • Een tweede criterium is; hoe lang moet de kruik warmte afgeven? Moet deze de hele nacht door warmte afgeven? Of is een uurtje voldoende?
  • De temperatuur die de kruik moet kunnen bereiken. Er is een verschil tussen de elektrische kruiken hoe warm ze kunnen worden.

  • Ten slotte is uiteraard ook de veiligheid van het grootste belang. Het is daarom aan te raden om bij aanschaf erop te letten of de kruik een keurmerk bevat, waardoor wordt aangetoond dat deze voldoet aan de Europese veiligheidseisen. En kijk ook altijd naar de hoeveelheid beschermlagen die de kruik heeft.

Als je op zoek bent naar vele uren aan fijne warmte, overweeg dan zeker eens de elektrische kruik. Zoals gezegd wordt de kruik al eeuwenlang gebruikt, maar de voordelen van de elektrische variant zijn talrijk.

Bepaal welke kenmerken voor jou belangrijk zijn, baseer daarop jouw keuze en geniet vervolgens van de warmte! Bekijk in onze top beste elektrische kruiken welke voor jou de beste is!

Dit is het einde van deze blog en alles wat we met je wilde delen over een kruik oplaadbaar. Wil je alternatieven voor elektrische kruiken zien? Bekijk dan eens de blog over beste kersenpitkussens of de beste elektrische dekens. De warmte die deze producten geven kan je een ontspannen gevoel geven en ook je nachtrust heel erg verbeteren.

Plaats een reactie